Patricia (42)

Behandelend arts: dr. Guitton
Ingreep: Borstverkleining

Patricia (42)

Sinds de ingreep heb ik geen rugklachten meer gehad zoals voorheen!

Waarom heeft u de behandeling laten doen?

Jarenlange rugklachten die niet over gingen. Daarnaast heb ik drie jaar (onafgebroken) borstvoeding gegeven waardoor mijn borsten nogal hingen / uitgezakt waren.

Waarom heeft u voor Bey by Bergman Clinics gekozen?

Bij Bergman Clinics kon ik snel terecht. Bij andere ziekenhuizen was een enorme wachttijd (ivm corona). Ik kon voor controles naar Heerenveen (makkelijk bereikbaar en vlakbij). De ene operatie was in Hilversum, dat vond ik te overzien.

Daarnaast ben ik prettig ontvangen, voelt het alsof je in een luxe hotel aan komt ipv van een klinische setting. De gastvrouwen, verpleegkundigen, ok-personeel en artsen gaven me veel vertrouwen. Na een nare ervaring van een eerdere operatie voor iets anders, heb ik nu volledig vertrouwen terug gekregen en werd ik daar heel goed ik begeleid.

Ik had voor en na de operatie een aanspreekpunt waarbij ik met al mijn vragen terecht kon. Ik werd ook gewoon ‘s avonds nog wel terug gebeld (wat fijn is als je drukke werkdagen hebt).

Wat is er veranderd na uw ingreep? Wat zijn voor u de voordelen?

Sinds de ingreep heb ik geen rugklachten meer gehad zoals voorheen! Mijn houding is daadwerkelijk veranderd. Ik sta rechter op doordat m’n zwaartepunt is veranderd; m’n borsten zitten hoger op m’n borst.

Wel heb ik veel last van littekens. Ik was reeds bekend met hypertrofische littekens. Echter wegen de klachten hiervan niet op tegen de voordelen van de ingreep! Wat een opluchting. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Dr. Guitton kijkt nu nog samen met mij naar de beste oplossing voor verlichting van de klachten door de littekens.